Matematică
valeriadobrojan
2016-04-10 10:48:45
Mama a cumparat intr o zi 12 kg de cartofi,iar a doua zi a luat cu 8 kg mai mult.Cartofii au fost pusi in ladite de cate 8 kg.Cate ladite au fost necesare?
Răspunsuri la întrebare
andreivasile722
2016-04-10 14:01:51

12 kg + 8 kg = 20 kg (cartofi cumpărați a doua zi) 12 kg + 20 kg = 32 kg (cartofi cumparati in total) 32 : 8 = 4 (ladite au fost necesare)

PopescuCosmin1
2016-04-10 14:03:06

1 Cate kg de cartofi a cumparat a doua zi? 12+8=20 2. Dar in total? 20+12=32 2 Cate ladite sunt necesare? 32÷8=4 raspuns 4 ladite sau (12+12+8)÷8= = 32 ÷8= = 4

Adăugați un răspuns