Limba română
roxaa1
2016-04-20 01:30:15
Alcatuiti un regulament de ordine interioara cu drepturi si indatoriri ale elevilor din clasa voastra. Ajutor dau coroana rapid.Educatie civica.
Răspunsuri la întrebare
iosig
2016-04-20 06:39:14

Regulament -indatoriri Respecta-ti colegul si el te va respecta! Mentineti clasa curata, ea este cartea voastra de vizita! Realizati prin colaborare serviciul pe clasa! Nu va jigniti chiar daca sunteti suparati! Nu vorbiti neintrebati la ore! Ridicati politicos mana si asteptati sa fiti  numiti ca sa raspundeti!  Drepturi Decorati clasa cu creatii artistice proprii  de calitate! Contestati rezultatul unei lucrari daca va simtiti nedreptatiti! Cereti explicatii atunci cand nu intelegeti anumite informatii!

marianadanciu
2016-04-20 06:40:29

Propun urmatorul regulament pentru o buna desfasurare a activitatii scolare a elevilor clasei noastre: Indatoriri: 1. Toti elevii vor fi punctuali la ore, pentru binele tuturor 2. Se va pastra linistea si ordinea in timpul orelor 3. In pauze se va mentine ordinea, pentru a nu atrage atentia profesorilor care trec pe langa clasa noastra 4. Este obligatorie buna comunicare si colaborare, atat intre noi colegii, cat si intre elevi si profesori 5. Vom incerca sa participam la cat mai multe concursuri si olimpiade scolare, pentru a fi cei mai buni din scoala Drepturi: 1. Vom fi tratati la fel 2. Vrem sa ni se comunice notele la timp 3. Dorim ca pauzele sa ne apartina in totalitate 4. Relatia profesor - elev sa fie mai apropiata 5. Sunt prea multe teme si ne fura copilaria

Adăugați un răspuns