Matematică
marinaadriana
2021-01-13 19:01:00
Un autoturism a parcurs distanță dintre două localități în trei zile.în prima zi aparcurs 250km,a două zi dublul distanței parcurse în prima zi și cu 350km mai mult decât în a treia zi.care este distanță dintre cele două localități?
Răspunsuri la întrebare
bogdanghita
2021-01-13 22:43:11

1 zi 250km  250km x 2 = 500km 2 zi 500km 500-350=150km 3 zi 150km 500+150+250=900km                                                   Raspuns:900km

Adăugați un răspuns