Matematică
Liviagiurgi10
2021-02-26 03:17:00
efectuati (3a-4ax+2)-(11a-4ax) ajutatima va rog urgent
Răspunsuri la întrebare
victorigutu
2021-02-26 06:14:14

(3a-4ax+2)-(11a-4ax)=3a-4ax+2-11a+4ax                               =-8a+2

BiaAnto
2021-02-26 06:15:29

(3a-4ax+2)-(11a-4ax)= 3a-4ax+2-11a+4ax= 3a-11a-4ax+4ax+2= -8a+8ax+2 - desfacem parantezele, daca inainte de paranteza e scadere, semnul din paranteza se schimba, daca e '+' se schimba in '-' - daca e '-' se schimba in "+"

Adăugați un răspuns