Matematică
madalin251
2021-04-08 07:52:15
Marina a cumparat 6kg de piersici a cate 7lei kg si 8kg de struguri la 6 lei kg.Cate lei mai are, daca a avut 200lei?
Răspunsuri la întrebare
lanertlucian
2021-04-08 08:30:58

Cati lei au costat piersicile? 6x7=42 Dar  strugurii? 8x6=48 Cati lei mai are  Marina? 200-(42+48)=200-90=110

Cont şters
2021-04-08 08:32:13

1.Câte kg piersici are Marina? 6kg×7=42(lei) 2.Câte kg struguri are? 8kg×6=48(lei) Câți lei a cheltuit? 42+48=90 Câți lei mai are? 200-90=110(lei) R:110 lei.

Adăugați un răspuns