Fizică
Anonymul
2021-04-30 01:22:30
AJUTOR ! Un automobil rulează cu viteza constanta de 72km/h pe o sosea rectilinie .Ce distanța parcurge automobilul in 10s? Cat timp ii trebuie automobilului pt a parcurge 25km?
Răspunsuri la întrebare
Nirns
2021-04-30 07:36:15

v=72km/h=72000m/3600s=20m/s t=10s a) d=v×t d=20×10=200 d=200m b) d1=25km=2500m t1=d1/v t1=25000m/20=1250 t1=1250s

Adăugați un răspuns