Matematică
bobo12345
2015-11-21 16:07:15
va rog ajutatima dau coroana toate exercitile
Răspunsuri la întrebare
zanfirmarian7
2015-11-21 21:30:14

12. nu stiu ce clasa esti si daca ati facut regula de 3 simple a) 1h......75km xh......300km 75x=1*300 x=300/75=4h b) 1h......75km xh......262,5 km 75x=1*262,5 x=262.5/75 = 3,49 h c) 2*75=150km in doua ore 13. 15:25 pana la ora 16 sunt 35 minute 16-17 - 1 ora 17-18- 1 ora 18-19 - 1 ora 19-19:40 = 40 minute - adunam orele intregi sunt 3 ore -adunam minutele 35 min + 40 min = 75 min= 1h si 15 min -facem total 3h+1h si 15 min = 4h si 15 min 14. - nu stiu cat de  corecte sunt datele problemei 200:3=66,66 km in a III- a zi 200+66,66=266,66 km a II-a zi ceva nu-mi place? poate intervine altcineva cu ajutor!!!

Adăugați un răspuns