Limba română
dianaserbanandr
2015-11-26 01:49:45
Imagineza-ti o calatorie in lumea arborilor. Redacteaza o compunere de 15-20 randuri pe aceasta tema si gaseste-i un titlu potrivit. Va rog..dau coroana!!
Răspunsuri la întrebare
mihaelagriniuc
2015-11-26 06:49:32

În lumea arborilor Era o zi frumoasa de vara.Eu m-am gandit sa fac o plimbare in livada.Aici este un loc foarte cunoscut de mine doar ca ceva părea diferit.Un mare gard viu apăruse acolo si o forma de usa acoperită ca flori semăna cu o usa.Eu m-am intrebat ce este asa ca am luat cosul de picnic si am intrat.Ce sa vezi!O mare livada căruia nu ii se vedea sfarsitul era plina de copaci si flori frumoase.Parca găsisem o usa sper paradis.Nu puteam crede ce vad.Arborii înalți erau plini de fructe.Florile aveau un miros aparte.M-am asezat in mijlocul florilor langa un copac care ținea umbra.Aici am mancat si m-am jucat toata dupa-amiaza.Ca sa nu uit intrarea am legat o funda acolo.Asa ca mereu vizitez lumea arborilor uriasi de acolo.

Ocktiy
2015-11-26 06:50:47

Călătorie in lumea arborilor Acum ceva timp..am avut un vis foarte ciudat. Eram in lumea arborilor. Era o lume plină de verde. Unde te duceai numai verde era. De frică am început sa alerg. Din neatenție am intrat intr o pădure imensă. Se auzeau diferite zgomote. Nu știam ce sa fac. Dintr o data simt o atingere pe spatele meu...era un iepure vorbitor. Eram foarte confuză/confuz. Voiam sa ma trezesc dar nu puteam. Așa că m am împrietenit cu iepurele. Îl chema Jerry,era un iepure isteț și șmecher. Mi a povestit despre aceasta lume a arborilor. Acum 4828 de ani ,un vrăjitor a făcut o magie și așa au apărut toți arborii. Înainte era un oras cu foarte mulți oameni, dar vrăjitorul i a mințit spunând că vine apocalipsa și așa au dispărut toți.

Adăugați un răspuns