Limba română
lozovanion
2017-03-05 22:20:45
Exprima-ti,in tehnica {6 De ce?},opinia cu privire la afirmatia luiP.Poanta"Lumea lui Cosbuc e un spectacol...".Citeste si alte poezii de George Cosbuc(La oglinda,Colindatorii,Pe linga boi,Nunta Zamfirei s.a). Terog urgent ajutama!!!
Răspunsuri la întrebare
tugulanpetrone
2017-03-06 05:00:36

1) De ce lumea lui George Cosbuc e un spectacol? Deoarece dumnealui a redactat poezii asemanatoare unui spectacol 2) De ce dumnealui a redacta poezi asemanatoare unui spectacol? Deoarece a avut sursa de inspiratie 3) De ce a avut sursa de inspiratie Deoarece este poet 4)De ce este poet? Deoarece a dorit sa compuna poezii 5) De ce a vrut sa compuna poezii? Deoarece a dorit sa bucure cititori 6) De ce a dorit sa bucure copii? Deoarece copii vor recita plezile lui George Cosbuc multe deceni

lenutastati
2017-03-06 05:01:51

„Lumea lui Coșbuc e un spectacol“ → de ce e lumea lui Coșbuc un spectacol? - deoarece compune poezii frumoase și parcă se simte printre ele jucând un rol. → de ce se simte printre poeziile lui că joacă un rol? - deoarece el este autorul și câteodată și un personaj. → de ce este personaj în poeziile lui? - deoarece a vrut să-și exprime niște sentimente. → de ce a vrut să-și exprime sentimentele prin poezii? - deoarece, prin sentimente reușea să contureze operele literare. → de ce prin sentimente reușea să contureze operele literare? - deoarece, sentimentele îi dădeau o stare de spirit, prin care putea compune. → de ce sentimentele îi dădeau o stare de spirit, prin care putea compune? - deoarece, trebuie să se exprime prin simțirile de zi cu zi. Sper că ți-am fost de folos!

Adăugați un răspuns