Matematică
stroarobert
2015-11-05 19:34:30
14 si 13 plzzzz dau 30 puncte
Răspunsuri la întrebare
Andreea2470
2015-11-05 22:38:03

14. 1) 600km×7litri=4200litri 2) 500km×7litri=3500litri 3) 400km×7 l=2800 l 4) 200km×7 l=1400 l 15. 60km:3=20km/h 20km×3(h)+20km×1/2 (h)= 60km+10km=70km parcurge în 3h și jumătate.

Adăugați un răspuns