Matematică
AndreeaXO
2015-11-08 20:02:00
Exercițiile 3,4,5,6 primul care Răspunde corect ia +10 puncte
Răspunsuri la întrebare
Cool12
2015-11-09 01:38:18

4) 17,93×1,5=26,895≈26,90 lei 17,93×4,5=80,685≈80,69 lei 5) 1)Cât costă un kg de caise? 4,5+0,25=4,75 lei 2)Cât costă 7,5 kg de piersici? 4,5×7,5=33,75 lei 3)Cât costă 5 kg de caise? 5×4,75=23,75 lei 4)Cât costă 7,5 kg de piersici și 5 kg de caise? 33,75+23,75=57,50 lei 6) a=7,5 b=7,5-4,725=2,775 c=0,33³=0,035937 7,5+2,775+0,035937=10,310937

Adăugați un răspuns