Matematică
dendenisa
2015-11-09 20:07:15
Traseul spre Canionul Scari porneste de la Dambu Morii si dureaza 5 ore,pe o lungime de 12 kilometri si o diferenta de nivel de +550/-550. Calculeaza in cat timp parcurgi 3000 m. Va rog frumos sa ma ajutati! Dau coroana!
Răspunsuri la întrebare
RolandDoce
2015-11-09 23:02:40

75 minute⇒12 / 5 = 2.4 km/h  2400m/60m = 40m/1minut 3000m/40m = 75

mihaluta
2015-11-09 23:03:55

3000 m =3 km 12 km.........5 h 3 km ..........x h x=3*5/12 x=5/4 x=1,25 h ⇒1 ora si 15 min.

Adăugați un răspuns