Matematică
alinutzaalexan
2015-11-10 09:02:45
9 pls! Si 10 daca vreti!
Răspunsuri la întrebare
didutu24
2015-11-10 13:46:03

pr.zi         240km a II zi       7/16*240=105km 240+105=345km. 120*3/5=72 5/8*72=45 72+45=117 120-117=3

Adăugați un răspuns