Matematică
ellaionela01
2015-11-11 09:55:00
Ajutor!!!! Mulțumesc
Răspunsuri la întrebare
valilimex30
2015-11-11 16:09:24

2) 1 ha...................................2580 kg 33 ha...............................x kg x=33×2580=85140 kg nisip R:Pentru amenajarea parcului se vor folosi 85140 kg nisip. 3) 60-16=44 km 44:2=22 km a doua zi 22+16=38 km în prima zi Probă: 22+38=60 km

Adăugați un răspuns