Matematică
baftacharli
2015-11-12 02:45:30
O carte are 369 de pagini.Maria citeste in prima zi 46 de pagini,iar in a doua zi cu sase pagini mai putine.Cate pagini mai are Maria de citit ?
Răspunsuri la întrebare
gatmanvadim
2015-11-12 09:21:59

prima zi = 46 pagini a doua zi = 46 - 6 = 40 pagini 369 - (46 + 40) = 369 - 86 = 283 (pagini mai are Maria de citit )

nimic
2015-11-12 09:23:14

46-6=40 - a doua zi 46+40=86- in cele doua zile  369-86=283- mai are de citit

Adăugați un răspuns